Fit4Surgery

Wat is Fit4Surgery?

Fit4Surgery is een traject voorafgaand aan een operatie om je zo fit mogelijk te krijgen vóór je operatie. Fit4Surgery is een traject van plusminus 4 weken waarbij je 3x per week bij een fysiotherapeut traint.

Bij welke klachten kan Fit4Surgery worden ingezet?

 

Waaruit bestaat het traject?

De fysieke training bestaat uit kracht- en conditietraining. Hierbij worden tijdens de intake verschillende testen afgenomen waarop de intensiteit van het trainingsprogramma wordt bepaald. Hierin wordt het programma van fit4surgery aangehouden.

Uit onderzoek blijkt dat er minder complicaties optreden, er een kortere opnameduur is en dat er sneller herstel plaatsvind na de operatie.

Na de operatie kunt u bij ons ook terecht voor verdere revalidatie.

Vergoeding Fit4Surgery

Het programma kan gevolgd worden vanuit het Radboudumc in Nijmegen. Wordt je in een ander ziekenhuis geopereerd dan kun je soms ook meedoen aan het fit4surgery programma. Dit programma is bij veel specialisten bekend. Wil je vanuit een ander ziekenhuis deelnemen dan kun je dit het beste bespreken met je behandelend specialist. Op de site van fit4surgery staan deelnemende ziekenhuizen – klik hier voor meer informatie Fit4Surgery-1.pdf

Iedereen heeft baat bij een verbeterde conditie voorafgaand aan een operatie of behandeling. Word je binnenkort geopereerd of ken je iemand die binnenkort geopereerd gaat worden? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om zo goed mogelijk aan de start van de operatie of behandeling te verschijnen.

Voor meer informatie kijk op https://www.fit4surgery.nl/voor-patienten/

Onze medewerkers met het specialisme Fit4Surgery

Fysiotherapie, Manuele therapie, Kinder-manueel therapie, Schoudernetwerk, Dry needling, Medical taping, Claudicatio intermittens, Fit4Surgery

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.