Fysiotherapie West Maas en Waal - Lisanne specialisatie

Lisanne Ebbers

Fysiotherapeut, MSc manueel therapeut en praktijkeigenaar

BIG-nr: 19913761804

“Ik ben fysiotherapeut en heb daarnaast de masteropleiding tot manueel therapeut gevolgd. Ik vind het ontzettend belangrijk om patiënten goed te informeren. Ik wil eerlijk en duidelijk zijn over de prognoses en wat haalbaar is, én over de vraag hoe we dat samen gaan realiseren. In mijn ogen moet iedere patiënt de aandacht krijgen die hij of zij verdient en nodig heeft.

Ik krijg er energie van als het lukt om uitdagingen te realiseren. ‘Kan niet’ en ‘accepteren hoe het is’ zijn dingen die ik niet zomaar zal zeggen. Ik probeer het maximale behandelresultaat te behalen – maar zal ook eerlijk zijn als ik denk dat een bepaald doel niet haalbaar is en waarom ik dat denk.

Samen met Kristel Arns en Niek van Ekeren ben ik eigenaar van Fysiotherapie West Maas en Waal. Een grote uitdaging! Ondernemen zit in mijn bloed, ik ben geboren/getogen op een bloembollenbedrijf. Met mijn werkervaring in de fysiotherapie heb ik duidelijk voor ogen wat onze praktijk moet uitstralen: iedere patiënt die na een behandeling de praktijk verlaat, moet dat doen met een tevreden gevoel. Ik ga me daar voor de volle 100% voor inzetten!”

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.